The Tie Bar: handig adresje voor hippe Lucky Guys

Heeft jouw bruidegom nog een vlinderstrikje of hippe stropdas nodig? Alle hippe bruidegommen moeten kunnen slagen bij The Tie Bar. En trouwens ook alle vaders van de bruid en dames die toevallig een stropdas of een strikje willen dragen. 

The Tie Bar

Jij wil geen standaard trouwjurk, maar als je een béétje hippe man hebt, neem dan maar van ons aan dat hij er net zo min standaard uit wil zien op zijn bruiloft. Althans, dat is wat we horen over al die Lucky Guys van onze Lucky Girls.

Rijst natuurlijk meteen de vraag waar hij gaat slagen voor zo’n hippe, anders-dan-anders trouwoutfit. Wel, we hebben een handig adresje voor hem ontdekt: The Tie Bar. Hier shoppen al die hippe mannen uit Amerika hun accessoires bij elkaar, om hun pak nét even wat cooler en modebewuster te maken.  En ze verzenden gewoon naar Nederland!

Geen saaie stropdassen

Jouw eigenste bruidegom kan hier helemaal los: hippe strikjes met print, pochetten (nog hipper dan strikjes!), mooie smalle stropdassen en zelfs riemen en sokken kan hij hier vinden. Met stippen, ruiten, palmbomenprint en in alle kleuren van de regenboog. Dus saai zal jouw Lucky Guy er allerminst uitzien.

Stuur je Lucky Guy naar dit toffe adresje.

 

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen