Toffe trouwlocatie: Gummmbar

Trouwen in een oude kauwgomballenfabriek? Het kan bij Gummmbar! Maar voordat je je Sjakie en de Chocoladefabriek-achtige voorstellingen gaat lopen maken: hier wérd kauwgom gemaakt, van 1956 tot 2003. Toen was ‘Maple Leaf’ hier gehuisvest; het bedrijf achter onder andere Sportlife en Xylifresh-kauwgom. Als je weleens richting de RAI in Amsterdam bent gereden, herinner je je vast nog wel de grote logo’s langs de weg.

Inmiddels maakt de kauwgomballenfabriek een nieuwe start met Gummmbar (de naam is natuurlijk een knipoog naar de historie van het pand): een leuke frisse bar waar je terechtkunt voor een luxe clubsandwich, salade nicoise of een warme focaccia (alles puur & eerlijk!) met een drankje.
Het is een beetje een industrieel pand; ruim, licht, modern en zonder poespas.

Ga je hier trouwen, dan is de grote, open ruimte ideaal om zelf in te delen en aan te kleden (ik zie de potten met kauwgomballen al voor me * wink*). Er is ook een podium waarop je je gospelkoor of flitsende dj kwijt kunt en het is dan wel Amsterdam, maar over parkeergelegenheid hoeven je gasten niet te klagen. Bovendien is Gummmbar prima te bereiken met het ov.

Meer weten over deze locatie? Check Gummmbar.nl!

Bij Assepoester gaat ALLES anders

Check onze no nonsens aanpak

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen