Toffe trouwlocatie: trouwen op het Trouwschip

Kun je geen trouwlocatie vinden die bij je past? Misschien moet je ’t dan niet langer op het droge zoeken, maar op het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Trouwschip: een supercoole boot genaamd ‘Bounty’ (vergeet het Bounty-strand; dit is pas een oase!) die is omgetoverd tot trouw- en feestlocatie.

Trouwen op een boot

Het Trouwschip is een officiële trouwlocatie in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad. Dus daar kun je gewoon officieel, voor de wet ‘ja’ zeggen aan boord van dit schip. Er zijn verschillende arrangementen – variërend van ‘Budget Trouwen’ tot aan ‘Deluxe Trouwen’ en je trouwfeestje aan boord kan al gevierd worden met gezelschappen vanaf 15 personen. Het Trouwschip kan maximaal 50 mensen kwijt.

Verder is het natuurlijk goed toeven op zo’n Trouwschip: je gasten kunnen lekker loungen in zitzakken, kids mogen (met reddingsvest en een volwassene erbij – duh) in de mast klimmen om te genieten van het uitzicht, er kan gedanst worden aan boord en er wordt gezorgd voor eten & drinken, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘Sunset bbq’. En denk eens aan dat uitzicht ’s avonds, als het donker wordt… cool!

Waar vaart Het Trouwschip?

Wil je hier trouwen? Het schip vertrekt vanaf de volgende locaties: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Kijk voor mogelijkheden en arrangementen op www.trouwschip.nl

002_trouwschip_bounty

003_trouwschip_trouwen_op_een_boot

004_trouwschip

008_trouwschip

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen