Trouwen in het buitenland: leuk huwelijkscadeautje

Ongeveer een jaar geleden schreef ik voor het eerst over de té leuke koekjes van de Engelse bakkerij Biscuiteers. No worries over dat woordje ‘Engels’ trouwens; ondanks dat we welgeteld een Nauw van Calais van ze verwijderd zijn, verschepen deze koekjesbakkers hun koopwaar gewoon lekker makkelijk naar je Hollandse voordeur (als je ’t zo bekijkt zijn deze Engelse koekjes dus nog dichterbij dan de bakker om de hoek).

Maar goed: Biscuiteers dus. Die hebben nu een supercool cadeau voor iedereen die in het buitenland gaat trouwen. In New York, Parijs of Londen bedoel ik dan vooral. Want er zijn speciale koekblikken geheel in stijl, gevuld met koekjes in de vorm van typisch New Yorkse, Parijse of Londense attracties. In het NY-blik vind je bijvoorbeeld een Big Apple, een gele taxi en het Vrijheidsbeeld.  Terwijl de Parijse variant een roze poedel, een cancan-meisje uit de Moulin Rouge en een echte Boulangerie bevat. London heeft op haar beurt weer een zwarte taxi, de Big Ben en een straatnaambordje van Piccadilly Circus. LEUK!

Je bestelt de cookies van Biscuiteers op www.biscuiteers.com. Laat ze naar je eigen huis verschepen als je zelf ook naar de bruiloft in kwestie gaat, of stuur ze direct door naar het woonadres van het Happy Couple.

T/m 4 mei krijg je ook nog eens 10% korting op de blikken als je deze kortingscode gebruikt voor de checkout: CITYB2010. Mooi meegenomen, toch?

OUTLET: alle jurken TOT 899. Zonder afspraak. Meteen mee naar huis.

Scoor nu je jurk

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen