Trouwinspiratie: de leukste verhalen van Lucky Girls uit 2017

Één van de leukste dingen aan het werken in een trouwjurkenwinkel? Elke dag mensen helpen aan de trouwjurk waarin ze gaan stralen. Zelfs als ze dat van tevoren niet hadden gedacht.

Omdat ze denken nevernooit die ene jurk te zullen vinden die wél bij ze past bijvoorbeeld. Of zelfs maar dat ze zich zelfs maar móói zouden voelen in een trouwjurk. We zeggen het nog maar eens: er is écht voor iedereen een jurk die bij haar past. En wij helpen je daarbij.

Omdat we met knallende champagnekurken alweer bijna 2018 in racen, is het nu tijd voor een jaaroverzicht. Met de leukste verhalen van onze Lucky Girls die trouwden in 2017. Laat je inspireren door hun ideeën en door hun moed om lak te hebben aan de status quo en te trouwen op hun éigen manier, in een niet-truttige trouwjurk. We verheugen ons alweer op heel veel van dit soort verhalen in 2018.

Ook goed om te weten: Assepoester is geopend tussen Kerst en Oud & Nieuw en natuurlijk ook in de eerste week van januari. Dus kom gewoon lekker langs (altijd zonder afspraak) om jouw trouwjurk uit te zoeken, meteen in jouw maat. Check hier onze openingstijden.

bohemian trouwjurk crop top

Elinde werd tot haar eigen verrassing een bohemian bruid in een crop top trouwjurk:

“Ik vond de service fantastisch, de dames die er werken zijn zo gemoedelijk, het voelde als een warm bad. De verkoopster die mij hielp gaf mij persoonlijke aandacht en dat voelde heel fijn en heel dichtbij. Ik heb mogen ervaren dat Assepoester als een familie klaarstaat om je te helpen bij een heel mooi moment in je leven. Om daarna de mooiste dag van je leven in vervulling te laten gaan.”

Lees Elinde’s verhaal.

korte trouwjurk Assepoester Helen

Helen vond een korte trouwjurk waarin ze zich helemaal vrij voelde:

“Ik heb diabetes en draag een insulinepomp. Ik wilde een model jurk waarbij ik zelf niet de pomp zou zien zitten onder de jurk. Daar hebben ze me ook heel fijn mee geholpen. In deze korte trouwjurk voelde ik me helemaal vrij en prettig.

Ik had binnen twee uur mijn trouwjurk al gevonden, daar was ik heel erg blij om. Ik had me van tevoren niet verdiept in wat voor model ik wilde. De verkoopster zei: ‘Ga maar lekker neuzen’. Maar ik wist niet hoe ik het aan moest pakken. Gelukkig voelde ze dat snel aan en heeft ze me geholpen. Ik heb een paar heel verschillende modellen gepast tot ik bij mijn jurk uitkwam. Toen dacht ik: hierin zie ik mezelf dansen, hierin voel ik me Helen, maar toch ook speciaal.”

Lees Helen’s verhaal.

bruidsjurk voor kort achter lang

Keetie ging naar Assepoester voor de ruime keuze uit trouwjurken voor kort achter lang:

“Wat de doorslag gaf? Met name dat je bij Assepoester zo’n ruime keuze hebt. Zeker als je een bruidsjurk voor kort achter lang zoekt. In de meeste modezaken hebben ze er daar twee, hooguit drie van. Als die het niet zijn, ben je snel klaar. Bij Assepoester zijn er heel veel verschillende modellen van.

Iedereen vond het supergaaf. Niet alleen mijn vriendin, maar ook andere meiden in de winkel. Sommigen wilden ‘m ook passen, maar dit was de laatste. Niet eens in mijn maat, dus ze hebben ‘m nog wel wat moeten innemen. Hij hing daar gewoon op mij te wachten.”

Lees Keetie’s verhaal.

strapless-trouwjurk-bohemian-trouwjurk-Assepoester

Jeanette combineerde een strapless trouwjurk en een bohemian trouwjurk tot haar perfecte jurk:

“Ik vond het zo leuk aan Assepoester dat ze naar je persoonlijkheid kijken en aan de hand daarvan gaan kijken welk type trouwjurk bij jou past. Toen ik binnenkwam mocht ik zelf gaan rondkijken of ik iets leuks zag. Maar ik zag zoveel jurken dat ik niet wist waar ik moest beginnen.

Er kwam iemand bij me die heel relaxt wilde weten hoe ik was en hoe de bruiloft eruit ging zien. Ook zij vond het leuk dat ik er zo blanco in ging en voorspelde al dat ik met de meest onwaarschijnlijke trouwjurk de deur uit zou gaan!”

Lees Jeanette’s verhaal.

Annelies strapless trouwjurk

Annelies reed helemaal uit België naar Assepoester, voor haar romantische trouwjurk:

Dat de verkoopster zo direct was, maakte dat ik haar ook zou geloven als iets me wel of niet goed zou staan. Die eerlijkheid waardeerde ik enorm, en daardoor vertrouwde ik haar ook genoeg om die ene trouwjurk te passen. Ook al was het een strapless trouwjurk, en dus met bustier.

Ik had nooit verwacht dat zo’n strapless trouwjurk mij zo mooi zou staan. Andere vrouwen die ook aan het passen waren zeiden dat ik echt deze moest nemen. Dat is ook het fijne aan Assepoester. Er zijn meerdere meiden tegelijk aan het passen, die je niet kent, maar toch advies gaan geven.Ik vond dat geweldig! Iedereen helpt elkaar.”

Lees het verhaal van Annelies.

kanten-trouwjurk-Assepoester

Chantal viel veertig kilo af en vond de kanten trouwjurk waarin ze zich weer echt mooi voelde:

“Vol goede moed ben ik naar Arnhem vertrokken en heb ik mijn verhaal gedaan aan de lieve verkoopster. Zij snapte helemaal wat ik bedoelde, zonder mij een vervelend of onzeker gevoel te geven. Er werd echt naar me geluisterd, en ze leefde enorm met mij mee. Dat gaf me een super gevoel.

Het was de eerste trouwjurk die ik aantrok en ik was een beetje zenuwachtig omdat ik mezelf nog nooit in dat soort kleding had gezien. Toen ik buiten het hokje voor de grote spiegel stond was ik verbaasd over hoe mooi ik mezelf vond en hoe fantastisch ik eruit zag. Ik snap nu pas wat mensen bedoelen als ze zeggen dat het iets met je doet als je trouwjurken gaat passen. Het was lang geleden dat ik me zo had gevoeld. En ik had niet verwacht dat ik mezelf ooit nog zo mooi zou vinden.”

Lees het verhaal van Chantal.

We wensen je hele fijne feestdagen en alvast een héél gelukkig 2018!

Pssst… wil jij tijdens of na de feestdagen ook de trouwjurk vinden die bij je past? Kom langs, dan vinden we samen de jurk voor jóu.

Zo trouwen onze Lucky Girls

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen