Trouwkaart ontwerpers delen hun ideeën: wat is hun trouwkaart van het jaar? Deel 2: PatriciaMaria

De meeste Lucky Girls trappen hun bruiloft ‘t liefst af met een trouwkaart die écht origineel is. Want dan is de toon voor de rest van de bruiloft meteen gezet. Maar er zijn zó veel coole trouwkaartenmakers… hoe weet je nou door wie jij je trouwkaart moet laten ontwerpen?

Om het iets makkelijker voor je te maken, legden wij de trouwkaartenmakers die de trouwwereld kleur geven de volgende – moeilijke maar ook allesbepalende – vraag voor: Wat is jouw trouwkaart van het jaar? De kaart waar je het meest trots op bent, het verlengstukje van jezelf, jouw absolute show-stopper? En wat maakt ‘m zo bijzonder? Trouwkaart ontwerper PatriciaMaria (of liever gezegd: grafisch ontwerper / illustrator Marieke Witke; het brein achter dit papierlabel) deelt haar ideeën over haar mooiste trouwkaart:

“Na lang dubben, wikken & wegen heb ik toch besloten dat mijn trouwkaart van het jaar… mijn eigen kaart is!! Op 09-10-’11 ben ik zelf getrouwd, met Irene. Word heeeeel blij van deze kaart, onze bedankkaart. ’t Was een geweldige dag, met ontzettend slecht weer maar dat mocht de pret niet drukken. Met onze familie en vrienden hebben wij uitgebreid gegeten & gefeest bij de Olmenhorst in Lisserbroek. Met z’n allen hebben we, paraplu mee & kaplaarzen aan, rondgewandeld op het Landgoed en een boom geplant in de stromende regen. Absoluut hilarisch, het was zó gezellig. Mooiste dag ooit!

De foto’s zijn gemaakt door Damon Pijlman, van Studio Damon, een supertrouwfotograaf en een lieve vriend van ons. ”

En aan welke ontwerpen kunnen we zien: dát zijn echte PatriciaMaria trouwkaarten?

“In 2008 heb ik Patriciamaria opgericht. Inmiddels heb ik naast mijn webwinkel ook een winkel geopend in het centrum van Leiden waar je op je gemak alle kaarten uit de collectie ‘in het echt’ kunt bekijken. Metallic of linnen papier? Een schattig klein kaartje? Een ontwerp-op-maat? Alles is mogelijk! Zo Mix & Match je een kaartje dat echt bij jou past…

Dit (zie onder) is bijvoorbeeld een echt PatriciaMaria kaartje: Vrolijk, een beetje strak, met een fijn dessin, stevige kleuren, subtiel… een mooi setje!”

Meer ideeën voor je trouwkaart zien van PatriciaMaria? Check de site!

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899 tot 2299

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen