Twee manieren om macarons te serveren op je bruiloft

Wij houden van macarons. Misschien is het wel ons lievelingskoekje (naast stroopwafels. En roze koeken. En bokkepootjes. En o, speculaasjes…. * zucht *). Alleen zijn die krengen %@&#($@#-duur. Ze zijn hun prijskaartje wel waardig, overigens, want probeer ze zelf maar eens na te maken in de keuken zonder een dubbele paniekaanval te krijgen en tien (extra) grijze haren.

Als de macaron ook jouw favoriete koekje is, vind je ’t vast leuk om die aan je gasten voor te schotelen op je bruiloft. Voor de mooie kleurtjes alleen al! Maar hoe serveer je dit prijzige koekje zonder bankroet te gaan? Daar vonden wij twee leuke ideetjes voor:

1. Als alternatieve trouw-cupcake

Serveer ze in een cakevormpje. Per stuk als je hele kleine cakevormpjes hebt (Dr. Oetker, Dille & Kamille), of per twee stuks voor grotere vormpjes. Zet alle gevulde vormpjes op een etagère neer en dien ze op in plaats van bruidstaart. Wow-effect gegarandeerd!

2. Als trouwbedankje voor je gasten

Tik een rits kleine glazen (weck)potjes op de kop (Xenos, Blokker, Dille & Kamille, brouwmarkt.nl) – het kan natuurlijk ook met doosjes -, stapel daarin twee of drie macarons op, hang een mooi kaartje aan het dekseltje en je hebt echt het allerleukste (en lekkerste!) trouwbedankje ever.

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

135 pagina’s vol toptrouwjurken van 699 tot 1999

Opgelet: niet voor bridezilla’s of bruiden die eruit willen zien als een opgespoten slagroomtaart

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de outletcollectie voor 2023/2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen