Vermaak voor je gasten: Versjes van Lars

 

Versjes van Lars

Je staat er vast niet vaak bij stil, maar een bruiloft zonder woorden, zou toch niet helemaal een bruiloft zijn. Natuurlijk kun je met ook anders communiceren: met je stijl, je uitstraling, gebaren, muziek, zelfs de invulling van je feest kan heel veel zeggen. Maar woorden geven je bruiloft meer betekenis, zorgen voor diepgang.

Stukjes voor je bruiloft

Denk alleen al aan de speech van de trouwambtenaar, of de geloften die jij en je lief misschien wel tegen elkaar uit zullen spreken tijdens de ceremonie. De stukjes die je vrienden en familieleden opvoeren, speciaal voor jullie. De felicitaties die je krijgt van alle mensen die zo dicht bij je staan en je zo veel goeds wensen. Je zou er haast stil van worden als je bedenkt wat al die woorden aan betekenis met zich meedragen.

Maar de juiste woorden vinden kan ook uitermate moeilijk zijn. Hoe vaak zitten we wel niet met een groot vraagteken boven ons hoofd naar een leeg Word-document te staren op het beeldscherm? Hoe vaak hangen we wel niet vertwijfeld boven een kaart die we aan iemand willen sturen, op zoek naar het juiste om te zeggen? Wij moesten zelfs even nadenken over hoe we deze blogpost zouden beginnen.

Versjes van Lars

Iemand die heel goed is met woorden, is Lars van de Werf. Lars is een 27-jarige plezierdichter en schrijver uit Rotterdam. Lars is zelfs uitermate sterk in veel zeggen met wéinig woorden. Op die manier maakt hij versjes. Versjes waar je blij van wordt. Die herkenning oproepen. Veelal versjes over de liefde.

Zijn boekje ‘Versjes van Lars‘ is hartstikke leuk om cadeau te doen aan een bruidspaar (en je mag zijn gedichten gebruiken voor je trouwgeloften!). Maar Lars dicht ook op locatie. Op je feestje of je bruiloft bijvoorbeeld. Hij neemt zijn typemachine met zich mee en schrijft ter plekke kleine gedichtjes. Ultiem cool!

Wil je contact met Lars? Kijk op zijn website voor meer versjes & informatie.

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen