Yes, eindelijk! Sneakers met je eigen opdruk, voor je bruiloft

sneakers met je eigen opdruk
Bron: Unickz

Een trouwjurk met sneakers eronder: een heerlijk voorbeeld van hoe trouwen anno nu eraan toe gaat. Helemaal cool is het als je sneakers met je eigen opdruk kunt fixen. En we hebben nu het perfecte adresje voor je gevonden!

Trouwjurk + sneakers = supercool!

We kunnen er zo gelukkig van worden: een Lucky Girl in een hippe trouwjurk, met een hip stel sneakers eronder. En onze Lucky Girls worden er blijkbaar ook gelukkig van, want er zijn héél veel bruiden die hun hoge hakken uitschoppen om vervolgens rond te rennen, te dansen en te springen op een paar comfortabele sneakers.

Allstars zijn nog steeds grote favoriet bij jullie en dat snappen we helemaal: ze zijn licht, luchtig en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

korte kanten trouwjurk met sneakers / Assepoester

Lees ook: Joyce combineerde haar korte kanten trouwjurk met sneakers!

Sneakers met je eigen opdruk

Heel vaak krijgen we dan ook de vraag van Lucky Girls: waar kan ik mijn sneakers laten customizen? Want die gympen zijn nóg leuker met je trouwdatum erop, of je nieuwe (achter)naam.

Unickz biedt nu de mogelijkheid om een paar sneakers te bestellen en die meteen te laten personaliseren. Op meerdere manieren. Of je nou hoge of lage Allstars wil aantrekken onder je bruidsjurk. En je Lucky Guy kan een mooi bijpassend paar laten maken! Awesome

Kijk voor meer info en mogelijkheden op unickz.nl

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen