Simpel en verdraaid lekker: zelf koekjes bakken voor je gasten

Zelfgebakken koekjes zijn toch véél lekkerder dan kant-en-klare exemplaren. En ze zelf bakken is ook nog eens om je dood te lachen, zo simpel. Dat noemen wij nou een win-win-situatie!

Ben je een rasecht koekjesmonster, dan kun je in een handomdraai een berg koekjes bakken voor de gasten op je bruiloft. Leuk om ze mee naar huis te geven als trouwbedankje of om te serveren bij de koffie of thee. Met deze koekjesvormen maak je ook nog eens hele originele cookies:

koekjes-uitsteekvorm-60000143-product_rd-1380007378

 

Deze hartvormige koekjesvorm van HEMA heeft een inkeping, zodat je je koekje – hoe handig! – aan de rand van je dampende mok warme chocolademelk (of welk drankje dan ook…) kunt hangen. Cool als je net als Lucky Girl Hermine warme chocolademelk serveert op je winterse bruiloft, in plaats van bijvoorbeeld champagne. Tip: je kunt met deze vorm ook hartjes steken uit ontbijtkoek of stroopwafels. Hoef je helemaal niet te bakken…

Uitsteker-volkswagenbusje-500x500

Wie wordt er níet vrolijk bij de aanblik van het oldskool Volkswagen-busje? Bij Bakbar hebben ze een koekjes uitsteker in precies de vorm van het beeldige busje. Leuk als je ook een écht busje hebt gehuurd als trouwauto. Hebben!

 

deegstempel-80881051-product_rd-866998755

 

Easy does it met deze koekjesstempel van HEMA. Maak een simpel (zand)koekjesdeeg, even stempelen en voila: je hebt je eigen ‘love’-cookies.

 

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen