Zo vraag je je gasten mee als je gaat trouwen in het buitenland

Vier jij je bruiloft het liefst hier (héél) ver vandaan? Maar dan wel met wat vrienden en familieleden erbij? Zo vraag je ze op een leuke, creatieve en open manier of ze het ervoor overhebben om te reizen jouw bruiloft.

Trouwen in het buitenland

Het is dé grote droom van veel Lucky Girls: trouwen in het buitenland. Omdat je het gewoon veel gaver vindt om dat op een plek te doen hier ver vandaan, waar het weer altijd goed is bijvoorbeeld. Of omdat je (tijdelijk) in het buitenland woont.

Maar hoe ga je je familieleden en vrienden vragen of ze niet alleen hun vakantiedagen maar ook hun vakantiegeld willen inzetten om de reis voor jou te maken?

Zoals Diewertje & Jordy, die op Curacao wonen. Diewertje: “Ik heb er stiekem al moeite mee om mensen te vragen om hun vrije middag op te offeren en langs te komen voor een stukje taart als ik jarig ben. Laat staan om mensen te vragen om he-le-maal naar Curacao te komen voor onze bruiloft. Dat vond ik wel even een drempeltje.”

trouwen in het buitenland uitnodiging

Zo vraag je je gasten mee!

Toch vonden ze het paradijselijke decor van Curacao de allerleukste plek om te trouwen. Dus polsen dan maar! Hoe pakten zij dat aan?

Diewertje: “Ik ben grafisch vormgever en heb samen mijn moeder een illustratie gemaakt om rond te sturen naar familieleden en ze te vragen: wie zou voor ons de oversteek willen maken? Zouden jullie het leuk vinden om je vakantie hier te vieren en als kers op de taart onze bruiloft mee te maken? Minstens 40 mensen reageerden positief. Toen dachten we: we gaan er gewoon voor!”

En wát een illustratie is het geworden! Bekijk ‘m hierboven en check ook vooral de follow-up die Dieuwertje & Jordy stuurden toen de kogel door de kerk was. Gááf!

Check hier de volledige lovestory van Diewertje & Jordy, op Curacao.

Illustratie: Nicole Abbing (de moeder van Diewertje)

trouwen in het buitenland illustratie

Krijg nu je lookbook met de volledige bruidscollectie

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

Opgelet: niet voor bridezilla’s.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen