Mijn twee zussen hebben hun trouwjurk ook bij Assepoester gevonden!

Lonneke (21) uit Wierden was de derde zus op rij die kwam shoppen bij Assepoester. Met succes! Voor haar bruiloft met Steven (24) vond ze, onder het toeziend oog van haar twee zussen een verrassende combinatie die haar trouwjurk one of a kind maakte!

Derde zus op rij bij Assepoester

Lonneke: “Allebei mijn zussen hebben hun trouwjurk gevonden bij Assepoester. Ik was er zelf alleen geweest toen we de trouwjurk van mijn oudste zus gingen ophalen. Maar als zij daar zo goed waren geslaagd, moest ik dat toch ook kunnen!

Dat je zelf mag rondneuzen sprak me aan, en mijn zussen hadden ook verteld dat de verkoopsters heel relaxed waren. Op mijn zoektocht zijn ze – samen met mijn moeder – allebei mee geweest. Dat was natuurlijk een kleine trip down memory lane, dus ze vonden het allebei superleuk!”

One of a kind trouwjurk

Lonneke: “Ik wilde graag een kanten bovenstuk en geen strapless trouwjurk. Dat getrek leek me helemaal niks, en ik wilde mijn hals niet te bloot hebben. De verkoopster veegde mijn bezwaren verrassend maar overtuigend van tafel. Zij had een strapless trouwjurk uitgekozen, met een losse top eroverheen. Dat was helemaal van kant, had knoopjes aan de achterkant en was bedekt met subtiele glinstertjes.

Het topje was gesloten tot aan de hals en had een klein mouwtje. De trouwjurk was verder heel basic, met een los vallende rok met een laagje chiffon. Die combinatie voelde als een crop top trouwjurk. Ik vond het heel creatief gevonden en supercool. De trouwjurken die ik daarvoor aan had gehad deden er niet meer toe.

En ook de reacties bevestigden het: dit is ‘m. Toen ik ‘m acht maanden later op mijn trouwdag aan had, met mijn haren en make-up helemaal mooi, had ik echt het wow-effect.”

Geluk bij een… regenbui

Lonneke: “Op onze trouwdag heeft het zo’n beetje de hele dag geregend. Met foto’s maken waren we buiten snel uitgekeken, daarom zijn we uitgeweken naar een oud theater. Binnen lagen allemaal toffe tapijten op de grond, die gaven een heel warm effect en stonden heel hip op de foto’s.

Daardoor was onze teleurstelling snel verdwenen. Het weer was het enige waar we niks aan konden veranderen. In plaats van daar te lang over in te zitten zijn we gewoon verder gegaan met genieten!”

Lonneke derde zus op rij Assepoester

Serenade

Lonneke: “Na de ceremonie en de kerkdienst hebben we lang de tijd genomen voor het diner. We hebben allebei een hekel aan dansen en kunnen het ook oprecht niet! Dus ’s avonds hadden we een band die speelde terwijl wij gezellig stonden te borrelen en kletsen. We spelen allebei zelf in een band en houden van muziek. Tijdens de kerkdienst heb ik een lied gezongen voor Steven. Dat was heel tof, maar ook spannend. Ik kon hem in ieder geval niet te lang aankijken, want dan zou het helemaal mis gaan!”

Doe maar raar

Lonneke: “We hadden ook twee ‘bruidsmeisjes’ op de bruiloft. Mijn neefje van 20 en mijn broertje van 15 liepen van tevoren te dollen dat ze onze bloemenmeisjes wilden zijn. Ik zei: ‘Dat is prima, maar dan moeten jullie wel een roze tutu aan’. Dat hebben ze gedaan, mét een witte legging. Dat was het meest hilarische moment van de dag. Heerlijk, doe maar lekker gek, doe maar raar!”

Totaal niet tuttig

Lonneke: “Ik vond het zo gemoedelijk bij Assepoester. Bij binnenkomst konden we eerst iets drinken, en we mochten zelf in de rekken kijken. Dat gebeurt bij andere trouwzaken niet. Ik was een keer mee met een vriendin en we moesten gaan zitten en maar afwachten wat zij zouden aandragen. Bij Assepoester mocht je overal rondkijken en aan komen. ‘Wordt iets vies, dan maken we het wel weer schoon’. Heel ongedwongen, en inderdaad totaal niet tuttig!”

Wil je ook zo’n droombruiloft?
Kom langs, dan vinden we samen de jurk voor jóú.

Lonneke derde zus op rij Assepoester

Foto’s: lovebyloes

Een jurk voor elke trouwerij

Lees meer Lucky Girls verhalen

Bij Assepoester gaat ALLES anders

Check onze no nonsens aanpak

Wil jij ook relaxed je jurk scoren?

In je gratis lookbook lees je alles over onze no-nonsense aanpak (en vind je nog veel meer jurken ter inspiratie)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Ben jij ook allergisch voor die stijve bedoening bij traditionele bruidswinkels?

Deze bruiden ook, lees in het lookbook waarom onze no-nonsense aanpak wel werkte voor hen.

En blader ondertussen door onze bruidscollectie voor 2024/2025

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen

Krijg nu je lookbook met de bruidscollectie 2024 / 2025.

150 pagina’s vol toptrouwjurken van 899,- tot 2299,-

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We mailen je alleen over onze collectie.
Lees gerust na hoe we je gegevens beschermen