Lucky Girls: trouwen in een korte trouwjurk aan het strand, mét een fotohokje

Trouwfotograaf Damon Pijlman (ja die van die te gekke photobooth!) stuurde ons via Facebook heimelijk een linkje naar een serie trouwfoto’s die hij maakte van de bruiloft van Nadine & Valerie. En we waren meteen verkocht: het trouwfeest aan het strand, de korte witte trouwjurk van Nadine en het coole fotohokje van Damon maakten deze bruiloft tot een hele toffe en persoonlijke bruiloft waar we meer van wilden weten! Door even te bellen met Nadine kwamen we achter de details van deze inspirerende trouwpartij.

Het trouwfeest van Nadine & Valerie vond plaats aan het strand; in Beachclub Sunrise in Best. Eerst was er een ceremonie in het stadhuis in Tilburg en daarna werden de daggasten met een touringcar vervoerd naar Best voor het feest aan het strand. Er was muziek en werd volop gedanst. Nadine: “We hebben toen gekozen voor een dj; toevallig een kennis van mijn man. Hij draait al niet meer, maar maakte speciaal voor ons een uitzondering. We kenden hem al van andere feestjes van vrienden waar hij altijd gave muziek draaide.

Fotohokjes & flashmobs

Nadine wist al snel wat ze wilde: “De voorbereidingen liepen allemaal soepel, dus daar had ik geen zorgen om. Ik had wel een beetje de zenuwen of iedereen het wel naar z’n zin zou hebben. Van tevoren heb ik veel ideeën gezocht op blogs.” Zo kwam ze ook op het idee om de photobooth van Damon te huren: “We wisten al heel snel dat we die wilden hebben. Alleen de voorpret was al geweldig, want we wisten dat iedereen het hartstikke leuk zou gaan vinden. We hebben allerlei accessoires verzameld en iedereen nam spullen mee, waardoor we een mand vol attributen hadden. Mensen zeiden steeds “zo vet!”.”
Als verrassing deden ongeveer 20 van hun gasten spontaan een ‘flashmob‘, die ze speciaal voor Nadine & Valerie hadden ingestudeerd op het nummer ‘Time of my life’ van de Black Eyed Peas.
“Da bomb!”, aldus Nadine.

Dat Nadine in het dagelijks leven websites ontwerpt, kwam goed van pas bij de voorbereidingen voor de bruiloft: “Onze bruiloft was heel persoonlijk doordat ik alles zelf kon ontwerpen: de trouwkaarten, een trouwlogo en grote stickers voor op de touringcar waarin we onze gasten vervoerden naar het strand. Bloemcorsages vonden we een beetje afgezaagd, dus kozen we ervoor om magneetbuttons te maken.”

Trouwen op hun eigen manier

Al met al vierden ze hun bruiloft lekker op hun eigen manier. Nadine: “Ook een persoonlijk tintje was de polscorsage die ik droeg in plaats van een boeket.” Als ze wil vertellen over haar man giechelt ze: “wat klinkt dat gek, om dat te zeggen!” en ze vervolgt: “Mijn man wilde ook geen trouwring; daar hebben we van tevoren nog uitgebreid over gesproken. Ik heb hem toen een horloge gegeven op de dag zelf. Dat was voor ons veel leuker, want hij draagt nooit sieraden. Een horloge paste beter bij ons. En waarom ook niet?

Ja, waarom niet?!

De trouwkaarten & stickers voor op de trouwauto heeft Nadine zelf ontworpen bij haar bedrijf Studio82. Nadine: “De trouwuitnodigingen hebben we gemaakt in de vorm van VIP-tickets waar gasten een gedeelte vanaf konden scheuren. Ik heb alles ontworpen en daarna gewoon naar de drukker gestuurd.” Wil je ook zulke gave trouwkaarten of stickers voor je bruiloft, dan kun je bij Nadine en Studio82 terecht. Cool hè?

Nadine & Valerie’s trouwwebsite zien, die ze voorafgaand aan hun bruiloft maakten voor hun gasten? Klik hier!

De adresjes van Nadine:

Feestlocatie: Beachclub Sunrise in Best

Trouwfotograaf: Studio Damon Photography

Trouwfotohokje: Damon’s Photobooth

Korte trouwjurk: Assepoester, Arnhem