Gezocht: topverkoopsters bruidswinkel (parttime/fulltime)

Géén truttige dromers, wél stoere doeners

Droomde je als kind al van een sprookjesbruiloft en een prinsessenjurk? Droom dan maar lekker verder. Want wij zoeken een nuchtere, hands-on verkoopster die niet op haar mondje gevallen is en van aanpakken weet. Laat je hakken dus maar thuis en trek je sneakers aan!

Herken jij jezelf of een vriendin hierin? Laat dan voor 15 januari van je horen:

Mail deze vacature naar jezelf of een vriendin

Of solliciteer nu meteen >

Dit verwachten we van onze verkoopsters:

 • Studie of werkervaring in de verkoop is mooi meegenomen, maar geen must
  Je bent een topverkoopster. Dat hoeft niet per se te blijken uit je diploma’s of vorige functies, maar wel uit je kwaliteiten en opgedane levens- en werkervaring.
 • Belangrijker is een stevige personality
  Je bent een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent niet op je mondje gevallen, maar kan ook goed luisteren en observeren. Want alleen zo kan je er dé trouwjurk uitpikken voor je klant. En tegelijkertijd de entourage van je bruid in toom houden 🙂
 • Eerlijk, rechtdoorzee en nuchter? That’s you!
  Slijmerige verkoopsters die bij alles kirren dat het beeldig staat? Blèh. Daar doen wij niet aan mee. Jij zegt gewoon waar het op staat, zoals een zus dat zou doen.
 • Je kan omgaan met alle soorten mensen
  Komt er een groep van 15 vrouwen binnen? Allemaal met hun eigen verwachtingen? No problem, je kan wel omgaan met een portie stress. Je zorgt ervoor dat iédereen met een euforisch gevoel naar huis gaat, zowel de bruid als haar ouders, oma en vriendinnen.
 • Neus voor stoffen, silhouetten en pasvormen
  Wel of geen diploma in de mode? Kan ons niet schelen. Zolang je maar genoeg mode-inzicht hebt om te weten wat je klant perfect staat.
 • Natuurtalent en liefde voor het vak
  Je bent een natuurtalent in verkopen en weet tegelijk ook dat het een vak is, waarin jij elke dag beter wil worden. Je bruid kiest niet elke dag trouwjurken uit, jij wel. Zij vertrouwt op jouw expertise. En jij luistert, ook naar wat ze niet zegt. Zodat ze de jurk vindt die haar en haar trouwdag perfect past.

Dit krijg je:

 • Werkplek vol bedrijvigheid
  Assepoester is een groeiend, financieel gezond bedrijf. Het is hier dus altijd gezellig druk en er is steeds iets te doen. “Niet lullen, maar poetsen” is ons motto. Je nagels vijlen doe je thuis maar.
 • Gezellig en toegewijd team dat klaarstaat voor elkaar
  Je werkt meestal in een team van 5 verkoopsters en 1 of 2 coupeuses. Alle meiden zijn gek op hun vak en wisselen graag tips uit.
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid
  Zodra je bij ons aan de slag bent, krijg je alle vertrouwen. Jij weet hoe je je werk het beste doet, dus dat gaan wij je niet vertellen.
 • De kans om je mening te uiten
  Wij luisteren altijd naar je ideeën. Sterker nog: we verwáchten dat je actief meedenkt over inrichting, acties, aanpak … Bemoei je gerust overal mee!
 • Goed salaris én elke dag taart
  Alle Assepoester-verkoopsters verdienen nu meer dan in hun vorige retail-baan. Je loon is gebaseerd op de CAO van Inretail. En je krijgt ook een reiskostenvergoeding, pensioenregeling én elke dag restjes taart en champagne, jammie!
 • Makkelijk te bereiken werkplek in jouw streek
  Je werkt in de Assepoester-winkel: Jansbinnensingel 7a, 6811 AJ Arnhem. 5 minuutjes lopen van het centraal station, en veel parkeergelegenheid in de buurt.
 • Vaste dagen en uren
  Je kunt kiezen tussen een fulltime en een parttime baan. Maar je werkt altijd op vrijdag en zaterdag, onze gezelligste dagen! De rest van je werkdagen vullen we in overleg in, we zijn flexibel.
 • Fulltime of parttime verkoopster
  Het kan allebei. Als parttime verkoopster werk je 16-32 uur, en je begrijpt dat dit zeker op vrijdag en zaterdag is. Kies je voor fulltime, dan werk je 38 uur.
 • Zicht op een vast contract
  Ben jij helemaal wie we zoeken, dan heb je na 2 jaar een vast contract in handen.

Ken of ben jij zo iemand?

Herken jij jezelf hierin? Of een vriendin? Zo eentje die haar huidige baas in tranen zou achterlaten als ze vertrekt? Laat het haar weten!

Mail jezelf of je vriendin deze pagina

 • Stuur je deze vacature naar jezelf? Vul dan je eigen e-mailadres in. Wil je deze naar een vriendin sturen, vul dan haar e-mailadres in.
 • Zo weet ze dat de mail van jou komt.

 

Of solliciteer nu meteen

Stuur je cv en een motivatie naar info@assepoester.com of naar Jansbinnensingel 7a, 6811 AJ Arnhem. Doe dit uiterlijk op 14 januari 2019, dan sluiten we de procedure af.

Je kandidaat stellen kan alleen via e-mail of brief. Niet in de winkel, daar focussen we ons 100% op onze bruiden 🙂

Diana

"Ik was manager bij een damesmodewinkel, maar zocht meer uitdaging. Ik was het beu om alleen orders van hogerop uit te voeren. Bij Assepoester heb ik als verkoopster echt mijn draai gevonden. Ik mag mijn zegje doen en kan lekker de handen uit de mouwen steken. Heerlijk, ik zou het niet meer anders willen."

Diana, Topverkoopster bij Assepoester

Zit je nog met brandende vragen?

Stuur ons een mailtje, we helpen je zo snel mogelijk.

Je krijgt sowieso een reactie op je sollicitatie, want we sturen iedereen een antwoord. Of je nou geselecteerd wordt of niet.

Hebben we allebei een goed gevoel bij je sollicitatie? Dan draai je gewoon een dagje mee in onze winkel. Betaald natuurlijk. Dan kunnen we meteen zien of we écht bij elkaar passen.

Werken als verkoopster bij de niet-truttige trouwjurkenwinkel Assepoester?

Niet alleen onze trouwjurken zijn anders, ook onze aanpak. Bij ons geen stijve bedoening en moeilijkdoenerij. Assepoester doet het anders:

 • Nuchter en eerlijk advies, zoals je zus dat zou geven
 • Niet-traditionele, betaalbare trouwjurken …
 • … die je zelf mag vastpakken en meteen mee naar huis nemen
 • Relaxed: zonder afspraak, met taart